NINIEJSZA STRONA KORZYSTA Z PLIKÓW COOKIE

Pliki „cookie” są to pliki tekstowe zapisywne na komputerze Użytkownika i służą do zapisywania preferencji i ustawień wykorzystywanych prodczas korzystania z serwisu. Używane przez nas pliki cookie nie umożliwiają identyfikacji Użytkowników odwiedzających naszą witrynę i nie są w nich zapisywane żadne informacje, które mogły by taką identyfikację umożliwić. Zgodnie z art. 173 Ustawy z dnia 16 lipca 2004 roku Prawo telekomunikacyjne (Dz. U. Nr 171, poz. 1800) zapisywanie plików tekstowych na dysku komputera Użytkownika witryny jest dozwolone o ile Użytkownik zostanie o tym poinformowany. Warunkiem działania plików cookies jest ich akceptacja przez przeglądarkę oraz nieusuwanie ich z dysku komputera. Jeżeli Użytkownik nie chce udostępnić plików cookies, powinien taką opcję wyłączyć w przeglądarce nim odwiedzi nasz portal. Nieudostępnienie plików cookies przez przeglądarkę, albo ich skasowanie, możne powodować znaczne utrudnienia lub może nawet całkowicie uniemożliwiać korzystanie z naszej witryny – za co nie ponosimy odpowiedzialności.
__UE_ALT
przejdź do koszyka
0
dodano do koszyka:
przejdź do koszyka

Jak pachnie i smakuje wieś?

Wprowadzenie – o tym, co dawniej spożywano w latach chudych i od święta. Prezentacja: – chałupy zielarki z Lipnicy, pachnąca opowieść o zastosowaniu ziół w medycynie ludowej, – chałupy z Łabowej, – zagrody z Zagorzyna, opowieść o codziennych naczyniach i sprzętach kuchennych, – zagrody z Obidzy „Jak powstają owcze serki” – opowieść o obróbce mleka, prezentacja potrzebnych do tego naczyń i sprzętów.

T_FORM_EDUCATION_TITLE

Elementy oznaczone gwiazdką (*) są obowiązkowe
informacje kontaktowe
T_FORM_EDUCATION_INFORMATION_ABOUT_UNIVERSITIES
Wybór oddziału, który chcesz odwiedzić
Preferowana Data*
powrót